Laat uw klanten de vijf soorten ArtGrass® kunstgras zien

Al jarenlang is ArtGrass® kunstgras een van de beste soorten kunstgras. Als hovenier ziet u meteen het verschil met de goedkope namaakgazons. Voor welke variant u ook kiest, de uitstraling is levensecht. De basis is een sterke vezel, vervaardigd door het Hollandse Koninklijke Ten Cate.

De uitgekiende poollengte garandeert een fraaie grasmat. Speciale gekrulde vezels maken het kunstgras niet alleen dichter en realistischer, maar geven het gras ook extra veerkracht. Daardoor blijft het gemakkelijker rechtop staan. Instrooien is niet meer nodig!

ArtGrass® kunstgras kunt u toepassen als siergazon voor mensen die houden van gemak óf voor omgevingen waarin gras niet goed gedijt. Daarnaast is het de ideale ondergrond voor speelgazons en rond zwembaden. Onderhoud is nauwelijks nodig: regelmatig vuil verwijderen en de vezels borstelen zijn voldoende.

Laat uw klanten de vijf soorten ArtGrass® kunstgras zien en zij zullen – net als u – snel overtuigd zijn. Log in en vraag uw monsters aan.

ArtGrass® Galloway
Met zijn lange grassprieten vormt de Galloway een rijk gazon. Vezels in verschillende kleuren groen zijn gemengd tot een frisgroene grasmat. Als u Galloway ziet, ziet u in gedachten al bloeiende borders en weelderige beplanting.
ArtGrass® Merrick
De Merrick heeft de uitstraling van een gazon dat goed bemest is en met liefde verzorgd wordt. Deze nieuwe ArtGrass® kunstgras variant past met zijn groene vezelmix in elke tuin. De vezels zijn korter dan van de Galloway; de kleur is hetzelfde.
ArtGrass® Allanton
Het geheim van de realistische uitstraling van de Allanton, is de mix van een groene en een bruine vezel. Dit kunstgazon lijkt daardoor uitgeschoten te zijn na een verfrissende regenbui. Een kleursamenstelling die het in elk seizoen goed doet.
ArtGrass® Ledgewood
De Ledgewood is een variant die laat zien hoe mooi kunstgras kan zijn. Twee kleuren groene vezels en twee kleuren bruine vezels zijn gemengd tot een prachtige grasmat. Maar dan zonder mos en onkruid. Ook dat zal uw klanten aanspreken.
ArtGrass® Eaglesfield
Alsof de hovenier net geweest is en het gras gemaaid heeft. Zo ziet de Eaglesfield eruit. Met zijn korte sprieten oogt dit gazon altijd verzorgd. En dankzij de mix van groene en bruine vezels, is de uitstraling kleurecht en natuurlijk.